Privacy

Drepturile tale

Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal 

Ai dreptul de a rectifica datele deținute în legătură cu tine, dacă acestea nu sunt corecte. Dacă datele pe care le deținem trebuie actualizate sau în cazul în care consideri că acestea pot fi incorecte, te poți autentifica în My.Drajna.ro pentru actualizarea acestora (Autentificare > Contul meu) sau ne poți contacta.

Dreptul de acces la datele cu caracter personal

Ai dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le deține Drajna.ro în legătură cu tine. Pentru a face această cerere în calitate de persoană fizică sau terță parte autorizată, te rugăm să folosești formularul de asistența GDPR de pe site-ul nostru, www.my.drajna.ro. Ca alternativă, ne poți contacta la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și te ajutăm de îndată.

Dreptul la portabilitatea datelor

Ai dreptul de a putea lua cu tine datele proprii pe care ni le-ai comunicat în anumite circumstanțe. De exemplu, Drajna.ro se asigură că îți poți lua datele permițându-ți să descarci datele stocate printr-un singur clic. Pentru aceasta, trebuie să te autentifici în My.Drajna.ro și să accesezi Formular GDPR din subsolul paginii. Vei primi prin email datele stocate în serverele noastre.

Dreptul de opoziție la utilizarea datelor cu caracter personal

Ai dreptul de a te opune prelucrării de către Drajna.ro a datelor tale cu caracter personal. Ne poți contacta dacă dorești ștergerea contului de pe rețeaua de site-uri Drajna.ro.

Mesaje de marketing:

  • Pe rețeaua de site-uri Drajna.ro nu vei primi mesaje de marketing.

 

Pentru administrarea cookie-urilor și o mai bună înțelegere a ceea ce sunt acestea:

Dorești să dezactivezi un cookie sau să înțelegi mai multe cu privire la natura acestora? Consultă secțiunea Cookie-uri pe site-ul nostru www.privacy.drajna.ro pentru detalii complete în acest sens.

Pentru a obiecta la alte prelucrări realizate în temeiul intereselor noastre legitime:

Te rugăm să ne contactezi sau trimite-ne un e-mail folosind formularul de asistența de pe site-ul nostru, www.privacy.drajna.ro sau de pe oricare dintre site-urile Drajna.ro prin formularul de contact.

Cum să înaintezi o plângere

Dacă dorești să ne contactezi în legătură cu oricare dintre drepturile tale sau să faci o plângere în legătură cu modul în care utilizăm datele tale cu caracter personal, te rugăm să ne trimiți un e-mail folosind formularul de asistența de pe site-ul nostru,www.privacy.drajna.ro sau la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Vom face toate eforturile pentru a ajuta, dar dacă ai în continuare nemulțumiri, poți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.ro

Dreptul de a restricționa utilizarea datelor tale cu caracter personal

În cazul în care consideri că datele pe care le deținem cu privire la tine sunt incorecte sau consideri că nu ar trebui să prelucrăm datele tale, te rugăm să ne contactezi pentru o discuție în legătură cu drepturile pe care le ai. În anumite circumstanțe, vei avea dreptul de a ne cere restricționarea prelucrării.

Dreptul de ștergere

Drajna.ro urmărește să prelucreze și să păstreze datele tale doar atât timp cât acest lucru este necesar. În anumite circumstanțe, ai dreptul de a ne solicita să ștergem datele tale cu caracter personal pe care le deținem. În cazul în care consideri că îți păstrăm datele mai mult decât este necesar, te rugăm să ne contactezi sau poți folosi formularul GDPR din My.drajna.ro, pentru a șterge datele stocate. 

Îți mulțumim, echipa drajna.ro

Modul în care utilizăm cookie-uri

Utilizăm cookie-uri pentru a monitoriza ce ai achiziționat de la noi și ce acțiuni ai realizat pe site. De asemenea, cookie-urile îți permit să utilizezi servicii cum ar fi urmărirea comenzii efectuate, verificarea contului tău sau primirea unor beneficii suplimentare.

Cookie-urile noastre nu rețin date cu caracter personal cum ar fi numele tău sau detaliile bancare. Acestea doar ne permit să aflăm informații după ce v-ați autentificat sau ajută la a face legătura între informațiile privind navigarea făcută și datele tale cu caracter personal atunci când alegi să te înregistrezi pentru un serviciu, carte albă sau buletin informativ.

Pentru aceasta, în unele situații utilizăm cookie-uri persistente. Tratăm cu seriozitate protecția datelor tale cu caracter personal – întotdeauna monitorizăm și îmbunătățim modul în care le putem proteja.

Am clasificat cookie-urile noastre în următoarele categorii, pentru a-ți fi mai ușor să înțelegi de ce avem nevoie de ele:

  1. Strict necesare – acestea sunt utilizate pentru eficientizarea lucrului nostru pe site
  2. Performanță – acestea sunt utilizate pentru a analiza modul în care funcționează site-ul nostru și cum îl putem îmbunătăți
  3. Funcționalitate – acestea ajută la îmbunătățirea experienței tale, de exemplu reamintindu-ți ce produse ai adăugat în coș
  4. Targeting/publicitate – acestea sunt utilizate pentru a face schimb de anumite informații cu terțe părți cu care facem reclamă, pentru a ști cum ai ajuns pe site-ul nostru. De asemenea, putem utiliza cookie-uri pentru a identifica părțile site-ului de care ești interesat. Utilizăm apoi aceste informații pentru a-ți arăta reclame și pagini care credem că te pot interesa, pentru a individualiza modul în care comunicăm cu tine sau pentru a individualiza conținutul comunicărilor pe care vi le trimitem. Dacă preferi, poți opta pentru a renunța la acestea. Individualizarea conținutului înseamnă că acesta include informații care reflectă interesul pe care l-ai arătat față de conținutul paginilor noastre sau oferte ori promoții care credem că te-ar putea interesa, și pentru a îmbunătăți modul în care răspundem la necesitățile tale.

În plus, în unele situații vom adăuga un cookie pentru a vă arăta reclame și pagini care pot fi de interes pentru tine. Detalii în acest sens și cu privire la modul în care poți să renunțați la acestea, dacă preferi, pot fi găsite în secțiunea „Cookie-uri terțe” de pe această pagină.

Cookie-urile îți permit o mai bună experienţă de vizitare a site-ului nostru, iar unele dintre ele sunt necesare pentru buna funcționare a acestuia. Folosim cookie-uri pentru:

  • acces protejat la datele confidențiale din Drajna.ro
  • îmbunătățirea timpului de răspuns la accesarea paginilor de pe site
  • acces la informația dinamica de pe site
  • acces la secțiuni protejate din site. Cookie-ul se generează după autentificare pentru verificarea expirării sesiunii
  • analiza vizitatorilor, în vederea îmbunătăţirii experienţei pe site. Cu ajutorul Google Analytics, colectăm date despre vizitele pe site-ul nostru
  • gestionarea, optimizarea, personalizarea și trimiterea notificărilor de tip push către utilizatori
  • identificarea sesizărilor în așteptare ale unui utilizator
  • înregistrarea acceptului utilizatorului pentru cookie-uri la prima accesare a site-ului
  • pentru autentificare. Atunci când te autentifici pe acest site, generăm un cookie care ne anunţă dacă eşti autentificat. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne arăta contul cu care eşti autentificat şi care sunt permisiunile pe care le ai pentru anumite servicii
  • acces la Forumul Drajna.ro
  • înregistrarea temporară a conținutului vizualizat anterior de utilizator, pentru afișarea de conținut relevant în continuare navigării 

  Setări cookie-uri - Modifică preferințe cookies

 

 

  • Cookie-uri folosite

    Rețeaua de site-uri Drajna.ro
  • Vezi lista completă a cookie-urilor

Folosirea cookie-urilor de către tine

Pentru a face o achiziție online sau pentru a te abona la servicii, trebuie să ai activate cookie-urile din browser-ul tău de internet. Cele mai populare browsere sunt:

  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari
  • Opera

Dacă alegi să nu activezi cookie-urile, vei putea naviga pe site-ul nostru, dar nu vei putea accesa contul My Drajna.ro și nu vei putea publica o sesizare.

Cookie-uri terțe

Cookie-urile primare provin de pe același domeniu ca și site-ul pe care îl vizitezi în momentul respectiv (în cazul de față, www.drajna.ro și subdomeniile Drajna.ro).

Cookie-urile terțe provin dintr-un domeniu diferit de site-ul pe care îl vizitezi. De exemplu, atunci când vizitezi site-ul nostru, putem include un link la site-ul unei alte societăți – cum ar fi contul nostru de Facebook sau un video de pe pagina de YouTube.

Prin urmare, atunci când dai 'Like' pentru un telefon de pe site-ul nostru, aceste site-uri pot uneori să pună cookie-uri în computerul tău. Nu controlăm modul în care acestea își utilizează cookie-urile, astfel că îți sugerăm să verifici pe site-ul lor modul în care le utilizează și cum le poți gestiona.

Terțele părți care pot pune cookie-uri pe site-ul nostru sunt următoarele: Google, Facebook. Folosim aceste cookie-uri pentru:

  • a distinge utilizatori diferiți, în scopul afișării de publicitate pe site
  • a livra, măsura și îmbunătăți relevanța reclamelor
  • a înregistra renunțarea utilizatorului la afișarea de publicitate
  • a deschide o destinație în aplicație, la instalare
  • personalizarea reclamelor pe Google Search (cele mai recente căutari, interacțiunile anterioare cu reclamele sau rezultatele căutarii, precum și vizitele utilizatorului pe site)
  • publicitatea pe care Google o servește pe web
  • măsurarea interacțiunilor cu reclamele pe domeniul plasat și pentru a preveni afișarea prea frecventă a acestora
  • a determina de câte ori a dat click un utilizator pe o reclamă și a cumpărat un produs

 

  • Cookie-uri terțe

    Rețeaua de site-uri Drajna.ro
  • Vezi lista completă a cookie-urilor terțe

Controlul cookie-urilor

Poți controla din browser-ul tău modul în care utilizezi cookie-urile.

Cum poți verifica dacă sunt activate cookie-urile pe PC-uri

 

Google Chrome

  1. Click pe butonul de meniu (trei puncte orizontale) situat în partea din dreapta sus a ferestrei browser-ului tău și selectează „Setări” apoi „Arată setări avansate”.
  2. Localizează titlul „Protecția datelor” și selectează „Setări de conținut”
  3. Acum selectează „Permiteți setarea datelor locale”

 

Mozilla Firefox

  1. Click pe butonul de meniu (trei bare orizontale) situat în partea din dreapta sus a ferestrei browser-ului tău și selectează „Opțiuni”
  2. Apoi selectează pictograma „Protecția datelor”
  3. Click pe „Cookie-uri”, apoi selectează „permiteți site-urilor să seteze cookie-uri”

 

Microsoft Internet Explorer 11

  1. Click pe pictograma „Setări” (care arată ca o roată dințată) situată în partea din dreapta sus a ferestrei browser-ului și selectează „Opțiuni internet”, apoi click pe butonul „Protecția datelor”
  2. Asigură-te că nivelul de Protecție a datelor este setat la nivelul Mediu sau mai mic, ceea ce va permite cookie-urile în browser-ul tău.
  3. Setarea protecției mai sus de Mediu va dezactiva cookie-urile.

Cum poți verifica dacă sunt activate cookie-urile pentru dispozitivele care utilizează sistemul de operare Mac

 

Safari pe OX X

  1. Click pe „Safari” în partea de sus a ferestrei browser-ului și selectează opțiunea „Preferințe”
  2. Click pe „Protecția datelor”
  3. Selectează „Permiteți de la site-urile web pe care le vizitez”

Cookie-uri de blocare

Dacă dorești să afli cum să oprești site-urile web să utilizeze cookie-uri pentru a-și aminti ce site-uri vizitați, selectează browser-ul din listă. Aceasta te va duce pe pagina respectivului browser, unde poți administra cookie-urile și datele privind site-ul:

 

Chrome
Firefox
Internet Explorer
Safari

Dacă îți modifici setările privind cookie-urile din browser, experiența ta cu noi nu va fi monitorizată.

Poți găsi informații privind controlul și ștergerea cookie-urilor și la adresa http://allaboutcookies.org

 

îți mulțumim, echipa Drajna.ro

Datele mele:

Vreau să modific datele mele                     Vreau să cobor datele mele                     Vreau să șterg datele mele

 

Vom utiliza datele tale cu caracter personal în următoarele scopuri:

1. Pentru prestarea serviciului nostru

Prelucrarea sesizării tale și furnizarea informațiilor oferite de tine către autoritățile oficiale (primăria Drajna).

Pentru a te contacta și facilita informația de răspuns a autorităților oficiale.

  • Pentru a răspunde la orice întrebări sau preocupări pe care le poți avea în legătură cu serviciile noastre.

Mesaje privind serviciile

  • Te vom contacta cu mesaje pentru a-ți furniza informații la zi în legătură cu serviciile noastre, de exemplu, în legătură cu stadiul sesizării tale sau cu modificările termenilor și condițiilor noastre sau întreruperea unor servicii.

Furnizarea de servicii de roaming

  • Pentru a-ți îmbunătăți experiențele noastre, pentru a asigura îndeplinirea angajamentelor în legătură cu utilizarea echitabilă, pentru a detecta și soluționa utilizarea frauduloasă a site-urilor noastre și pentru a soluționa problemele tehnice cu care te poți confrunta.

Drajna.ro utilizează date cu caracter personal cum ar fi numele tău, adresa de e-mail, parola, numărul de telefon mobil pentru a putea face cele menționate mai sus. Drajna.ro nu creează rapoarte de management agregate și statistice din aceste informații și nu te identifică în mod individual. 

2. Pentru îmbunătățirea serviciilor pe care ți le oferim

Îmbunătățiri și inovații privind serviciile noastre

  • Colectăm informații anonime, fără elemente de identificare sau agregate în scopul îmbunătățirii serviciilor pe care le oferim tuturor. Niciuna dintre aceste date analitice nu poate duce la identificarea ta.

Administrarea rețelelor noastre de site-uri

  • Pentru protecția rețelelor noastre . De exemplu, identificăm perioadele de vârf ale utilizării, pentru a încerca să ne asigurăm că rețelele pot face față volumului la momentele respective;
  • Pentru înțelegerea modului de utilizare a serviciilor noastre. Astfel putem urmări să analizăm, să dezvoltăm și să îmbunătățim aceste servicii, să dezvoltăm produse și servicii mai interesante și mai relevante, precum și să personalizăm serviciile noastre.

3. Marketing și individualizarea serviciilor pe care ți le oferim

Marketing

  • În calitate de utilizator, dacă ți-ai dat consimțământul, te vom ține la curent în general cu privire la noile servicii, 

Cercetare și analiză

Utilizăm analizele pentru:

  • Analize statistice, privind vizitele pe rețeaua de site-uri Drajna.ro

4. Fraudă

Prevenirea fraudelor și securitate

  • Vom prelucra datele cu privire la traficul tău în scopuri de protecție anti-fraudă și detectare a fraudelor, pentru protejarea rețelelor noastre și detectarea utilizării incorecte sau a avariilor la rețelele noastre.

Modalitatea în care facem schimb de date cu caracter personal

Dacă este cazul, facem schimb de informații cu caracter personal cu:

  • Oficiallitățile locale - Primăria Drajna
  • O terță parte sau un organ, atunci când dezvăluirea respectivă este necesară pentru îndeplinirea oricărei legi aplicabile sau a altei cerințe legale sau de reglementare;
  • Servicii de urgență (dacă faci un apel de urgență), inclusiv locația ta aproximativă;
  • Alte terțe părți, atunci când le-ai dat acordul pentru dezvăluire în scopuri de autentificare și prevenire a fraudelor.

Managementul fraudelor și aplicarea legii

  • Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea, sau a proteja interesele utilizatorilor noștri.
  • De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile tale pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele tale cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea și în baza unei evaluări exhaustive a tuturor cerințelor legale.

Fuziuni și achiziții

Dacă trecem printr-o procedură de reorganizare sau de vânzare către o altă organizație, vom comunica informațiile tale către acea organizație.

Transferuri internaționale de date

În prezent, datele noastre sunt păstrate în locațiile noastre din Romania.

 

Durata de păstrare a datelor tale cu caracter personal

Vom stoca informațiile tale atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar.

Păstrarea în siguranță a datelor tale cu caracter personal

Avem echipe de securitate specializate care analizează și îmbunătățesc în mod constant măsurile pe care le-am adoptat pentru protecția datelor tale cu caracter personal împotriva oricărui acces neautorizat, pierdere accidentală, dezvăluire sau distrugere.

Comunicările prin internet (cum ar fi e-mailurile) nu sunt sigure dacă nu sunt criptate. Comunicările tale pot traversa mai multe țări înainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului.

Nu putem accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu ține de controlul nostru.

Nu îți vom cere niciodată să ne comunici informațiile tale sigure, personale sau privind contul, printr-un mijloc de comunicare nesolicitat. Răspunzi pentru păstrarea în siguranță a informațiilor personale și privind contul și pentru necomunicarea acestora către alte persoane.

Site-ul nostru web poate conține link-uri la site-urile web ale unor terțe părți. Nu răspundem pentru securitatea și conținutul respectivelor site-uri ale terțelor părți. Prin urmare, asigurați-vă că citiți politica acelei societăți privind protecția datelor și cookie-urile înainte de a utiliza sau de a pune informațiile personale pe site-ul acestora.

Același lucru se aplică în cazul oricăror site-uri sau conținuturi ale terțelor părți la care te conectezi utilizând serviciile noastre.

Poți alege să dezvălui datele tale în anumite moduri cum ar fi plug-in-urile rețelelor de socializare (inclusiv cele oferite de Google, Facebook, Twitter și Pinterest) sau utilizând servicii ale terțelor părți care îți permit să postezi public analize sau alte informații, iar o terță parte ar putea utiliza informațiile respective.

Plug-in-urile rețelelor de socializare și aplicațiile de socializare sunt operate chiar de rețeaua de socializare și respectă condițiile de utilizare și politicile acelor rețele privind protecția datelor și cookie-urile. Trebuie să te asiguri că ai cunoștință de acestea.

 

Îți mulțumim, echipa Drajna.ro

  • Drajna - PH
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Trimite-ne un mesaj

  Mail is not sent.   Your email has been sent.
Top