×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 558
Print this page
-->

Datele mele

27 Ianuarie 2015

Vom utiliza datele tale cu caracter personal în următoarele scopuri:

 

 1. Pentru prestarea serviciului nostru

Prelucrarea sesizării tale și furnizarea informațiilor oferite de tine către autoritățile oficiale (primăria Drajna).

Pentru a te contacta și facilita informația de răspuns a autorităților oficiale.

 • Pentru a răspunde la orice întrebări sau preocupări pe care le poți avea în legătură cu serviciile noastre.

Mesaje privind serviciile

 • Te vom contacta cu mesaje pentru a-ți furniza informații la zi în legătură cu serviciile noastre, de exemplu, în legătură cu stadiul sesizării tale sau cu modificările termenilor și condițiilor noastre sau întreruperea unor servicii.

Furnizarea de servicii de roaming

 • Pentru a-ți îmbunătăți experiențele noastre, pentru a asigura îndeplinirea angajamentelor în legătură cu utilizarea echitabilă, pentru a detecta și soluționa utilizarea frauduloasă a site-urilor noastre și pentru a soluționa problemele tehnice cu care te poți confrunta.

Drajna.ro utilizează date cu caracter personal cum ar fi numele tău, adresa de e-mail, parola, numărul de telefon mobil pentru a putea face cele menționate mai sus. Drajna.ro nu creează rapoarte de management agregate și statistice din aceste informații și nu te identifică în mod individual. 

2. Pentru îmbunătățirea serviciilor pe care ți le oferim

Îmbunătățiri și inovații privind serviciile noastre

 • Colectăm informații anonime, fără elemente de identificare sau agregate în scopul îmbunătățirii serviciilor pe care le oferim tuturor. Niciuna dintre aceste date analitice nu poate duce la identificarea ta.

Administrarea rețelelor noastre de site-uri

 • Pentru protecția rețelelor noastre . De exemplu, identificăm perioadele de vârf ale utilizării, pentru a încerca să ne asigurăm că rețelele pot face față volumului la momentele respective;
 • Pentru înțelegerea modului de utilizare a serviciilor noastre. Astfel putem urmări să analizăm, să dezvoltăm și să îmbunătățim aceste servicii, să dezvoltăm produse și servicii mai interesante și mai relevante, precum și să personalizăm serviciile noastre.

3. Marketing și individualizarea serviciilor pe care ți le oferim

Marketing

 • În calitate de utilizator, dacă ți-ai dat consimțământul, te vom ține la curent în general cu privire la noile servicii, 

Cercetare și analiză

Utilizăm analizele pentru:

 • Analize statistice, privind vizitele pe rețeaua de site-uri Drajna.ro

4. Fraudă

Prevenirea fraudelor și securitate

 • Vom prelucra datele cu privire la traficul tău în scopuri de protecție anti-fraudă și detectare a fraudelor, pentru protejarea rețelelor noastre și detectarea utilizării incorecte sau a avariilor la rețelele noastre.

Modalitatea în care facem schimb de date cu caracter personal

Dacă este cazul, facem schimb de informații cu caracter personal cu:

 • Oficiallitățile locale - Primăria Drajna
 • O terță parte sau un organ, atunci când dezvăluirea respectivă este necesară pentru îndeplinirea oricărei legi aplicabile sau a altei cerințe legale sau de reglementare;
 • Servicii de urgență (dacă faci un apel de urgență), inclusiv locația ta aproximativă;
 • Alte terțe părți, atunci când le-ai dat acordul pentru dezvăluire în scopuri de autentificare și prevenire a fraudelor.

Managementul fraudelor și aplicarea legii

 • Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea, sau a proteja interesele utilizatorilor noștri.
 • De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile tale pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele tale cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea și în baza unei evaluări exhaustive a tuturor cerințelor legale.

Fuziuni și achiziții

Dacă trecem printr-o procedură de reorganizare sau de vânzare către o altă organizație, vom comunica informațiile tale către acea organizație.

Transferuri internaționale de date

În prezent, datele noastre sunt păstrate în locațiile noastre din Romania.

 

Durata de păstrare a datelor tale cu caracter personal

Vom stoca informațiile tale atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar.

Păstrarea în siguranță a datelor tale cu caracter personal

Avem echipe de securitate specializate care analizează și îmbunătățesc în mod constant măsurile pe care le-am adoptat pentru protecția datelor tale cu caracter personal împotriva oricărui acces neautorizat, pierdere accidentală, dezvăluire sau distrugere.

Comunicările prin internet (cum ar fi e-mailurile) nu sunt sigure dacă nu sunt criptate. Comunicările tale pot traversa mai multe țări înainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului.

Nu putem accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu ține de controlul nostru.

Nu îți vom cere niciodată să ne comunici informațiile tale sigure, personale sau privind contul, printr-un mijloc de comunicare nesolicitat. Răspunzi pentru păstrarea în siguranță a informațiilor personale și privind contul și pentru necomunicarea acestora către alte persoane.

Site-ul nostru web poate conține link-uri la site-urile web ale unor terțe părți. Nu răspundem pentru securitatea și conținutul respectivelor site-uri ale terțelor părți. Prin urmare, asigurați-vă că citiți politica acelei societăți privind protecția datelor și cookie-urile înainte de a utiliza sau de a pune informațiile personale pe site-ul acestora.

Același lucru se aplică în cazul oricăror site-uri sau conținuturi ale terțelor părți la care te conectezi utilizând serviciile noastre.

Poți alege să dezvălui datele tale în anumite moduri cum ar fi plug-in-urile rețelelor de socializare (inclusiv cele oferite de Google, Facebook, Twitter și Pinterest) sau utilizând servicii ale terțelor părți care îți permit să postezi public analize sau alte informații, iar o terță parte ar putea utiliza informațiile respective.

Plug-in-urile rețelelor de socializare și aplicațiile de socializare sunt operate chiar de rețeaua de socializare și respectă condițiile de utilizare și politicile acelor rețele privind protecția datelor și cookie-urile. Trebuie să te asiguri că ai cunoștință de acestea.

 

Îți mulțumim, echipa Drajna.ro